Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës beselig
besëlig:

besëlíg,-ë mb., edhe si em., i pabesë, besëkeq; kund. besëmirë.

Sinonime / Të përafërta:
besëkeq
Antonime:
besëmirë