Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës beselidhes
besëlidhës:

besëlídhës,-i m. sh. -(it) pjesëtar i një besëlidhjeje; besëtar.

Sinonime / Të përafërta:
besëtar
Të ngjashme:
besëlidhje:

besëlídhj/e,-a f. sh. -e(t) lidhja me besë për një qëllim të përbashkët: besëlidhja shqiptare; Besëlidhja e Lezhës.

besëlidhur:

besëlídhur,-i m. sh. -(it) besëlidhës.