Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besthyer
Të ngjashme:
besëthyer:

besëthýer mb., edhe si em., besëshkelës.

bethyer:

bethýer mb., edhe si em., bethyes.

besëthyes:

besëthýes,-e mb., edhe si em., besëshkelës.

bethyes:

bethýes,-e mb., edhe si em., që thyen a që shkel benë.

mbërthyer:

mbërthýer (i, e) mb. që është mbërthyer.

përthyer:

përthyer (i, e) mb. që është përthyer, i thyer.