Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besëthyer
besëthyer:

besëthýer mb., edhe si em., besëshkelës.

Sinonime / Të përafërta:
besëshkelës
Të ngjashme:
besëthyes:

besëthýes,-e mb., edhe si em., besëshkelës.

bethyer:

bethýer mb., edhe si em., bethyes.

besëthyerje:

besëthýerj/e,-a f. besëshkelje.