Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besëshkelës
besëshkelës:

besëshkélës,-e mb., edhe si em., që e shkel besën, besëthyes, besëshkalë; tradhtar..

Sinonime / Të përafërta:
besëshkalë
tradhtar
Të ngjashme:
besëshkelje:

besëshkélj/e,-a f. shkelja e besës, besëthyerje, besëshkalje; tradhti.

besëshkalë:

besëshkálë mb., edhe si em., besëshkelës.