Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besëshkalë
besëshkalë:

besëshkálë mb., edhe si em., besëshkelës.

Sinonime / Të përafërta:
besëshkelës
Të ngjashme:
besëshkalje:

besëshkálj/e,-a f. besëshkelje.

besëshkelës:

besëshkélës,-e mb., edhe si em., që e shkel besën, besëthyes, besëshkalë; tradhtar..

bukëshkalë:

bukëshkálë (bukëshkélës,-e) mb., edhe si em., mosmirënjohës.