Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës besëqen
besëqen:

besëqén,-e mb., edhe si em., shar. i pabesë.

Të ngjashme:
besëkeq:

besëkéq,-e mb., edhe si em., i pabesë, besëprerë; kund. besëmirë.