Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës besëprerë
besëprerë:

besëprérë mb., edhe si em., që të pret në besë; i pabesë.

Të ngjashme:
besëprerës:

besëprérës,-e mb., edhe si em., besëprerë.

leshprerë:

leshprérë (leshraprérë) mb. flokëprerë.