Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës besëlig
besëlig:

besëlíg,-ë mb., edhe si em., i pabesë, besëkeq; kund. besëmirë.