Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës berrejshem
berrejshëm:

berréjshëm mb. që bën be të rreme.

Të ngjashme:
rrejshëm:

rréjsh/ëm (i), -me (e) mb. bised. i gënjeshtërt.

rrejshëm:

rréjshëm ndajf. duke e ditur se gënjen, në rrenë: bëri be rrejshëm.