Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës berrakore
bërrakore:

bërrakór/e,-ja f. sh. -e(t) vend me bërraka.

Të ngjashme:
bërrakë:

bërrák/ë,-a f. sh. -a(t) hurdhë; moçalishte: ujë bërrake.