Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës berilium
berilium:

berílium,-i m. kim. metal i rrallë ngjyrë hiri, i lehtë e i brishtë (simboli Be).