Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës beqarllëk
beqarllëk:

beqarllëk,-u m. bised. beqari.

Sinonime / Të përafërta:
beqari