Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës benevreke
benevrekë:

benevrékë(-t) f. sh. brekushe; të mbathura të gjata: benevrekë burrash.

Sinonime / Të përafërta:
brekushe