Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës benevrekë
benevrekë:

benevrékë(-t) f. sh. brekushe; të mbathura të gjata: benevrekë burrash.