Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës belunaze
belunazë:

belunázë mb., edhe si em., poet. belhollë, meskëputur.

Të ngjashme:
mesunazë:

mesunázë mb., edhe si em., poet. meshollë, belhollë.