Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës belunazë
belunazë:

belunázë mb., edhe si em., poet. belhollë, meskëputur.

Sinonime / Të përafërta:
belhollë
meskëputur
Të ngjashme:
mesunazë:

mesunázë mb., edhe si em., poet. meshollë, belhollë.