Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës beltrashe
beltrashë:

beltráshë mb., edhe si em., që e ka belin të trashë; kund. belhollë.

Antonime:
belhollë