Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës belngushte
belngushtë:

belngúshtë mb., edhe si em., që e ka belin të ngushtë; kund. belgjerë.

Antonime:
belgjerë