Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës belkeputur
belkëputur:

belkëpútur mb., edhe si em., belhollë, meshollë.

Sinonime / Të përafërta:
meshollë
Të ngjashme:
meskëputur:

meskëpútur mb., edhe si em., poet. meshollë, belhollë: është më e bukura ajo meskëputura.