Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës belgjerë
belgjerë:

belgjérë mb., edhe si em., që e ka belin të gjerë; kund. belngushtë.

Antonime:
belngushtë