Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës belbujë
belbujë:

belbújë mb., edhe si em., belban.

Sinonime / Të përafërta:
belban
Të ngjashme:
belbje:

bélbj/e,-a f. veprimi dhe gjendja sipas foljes.

burbujë:

burbúj/ë,-a f. bujë e madhe, gurgule.