Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës belbacuk
belbacuk:

belbacúk,-e mb., edhe si em., mospërf. i belbër.

Të ngjashme:
belbacak:

belbacák,-e mb., edhe si em., mospërf. i belbër.