Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës belbacak
belbacak:

belbacák,-e mb., edhe si em., mospërf. i belbër.

Të ngjashme:
belbacuk:

belbacúk,-e mb., edhe si em., mospërf. i belbër.

belbëzak:

belbëzák,-e mb. që shqiptohet me belbëzim: fjalë belbëzake.