Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës belaçor
belaçor:

belaçór,-e mb., edhe si em., bised. belamadh.

Sinonime / Të përafërta:
belamadh
Të ngjashme:
begator:

begatór,-e mb. pjellor, i begatshëm; i pasur.

beharor:

beharór,-e mb. bised. veror: veshje beharore.

belaqar:

belaqár,-e mb., edhe si em., bised. belamadh.