Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bektashizëm
bektashizëm:

bektashíz/ëm,-mi m. fet. sekt mysliman, i krijuar në shek. XV, që ka elemente të panteizmit.