Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bejlurcine
bejlurçinë:

bejlurçín/ë,-a m. sh. -a(t) mospërf. bej i vogël ose i rënë nga vakti.