Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bejlurçinë
bejlurçinë:

bejlurçín/ë,-a m. sh. -a(t) mospërf. bej i vogël ose i rënë nga vakti.