Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bejlegtar
bejlegtar:

bejlegtár,-i m. sh. -ë(t) vjet. pjesëmarrës i dyluftimit.