Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bejkush
bejkush:

bejkúsh,-i m. sh. -ë(t) bejk.

Të ngjashme:
bajgush:

bajgúsh,-i m. sh. -ë(t) zool. brumbull.

sekush:

sekúsh pacak. 1. dikush: sekush trokiti në derë; sekë ka parë. 2. secili, gjithkush: u ndanë sekush në shtëpinë e vet.

vejush:

vejúsh,-e mb., edhe si em., i ve.