Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës befasishëm
befasishëm:

befasísh/ëm (i), -me (e) mb. që bëhet në befasi, i papritur: sulm (kontroll) i befasishëm.

befasishëm:

befasíshëm ndajf. në mënyrë të befasishme: u shfaq befasishëm.