Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës baxhanak
baxhanak:

baxhanák,-u m. sh. -ë(t) burri i motrës së gruas, mjeshtak.