Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës batakovinë
batakovinë:

batakovín/ë,-a f. sh. -a(t) batak i madh; vend me batakë.