Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës batakçillëk
batakçillëk:

batakçillë/k,-ku m. sh. -qe(t) bised. sjellje e veprim prej batakçiu.