Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës basketbollist
basketbollist:

basketbollíst,-i m. sh. -ë(t) sport. lojtar basketbolli.

Të ngjashme:
basketbolliste:

basketbollíst,-e, -ja f. sh. -e(t).