Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkeveprues
bashkëveprues:

bashkëveprúes mb., edhe si em., që bashkëvepron me një tjetër: forca bashkëvepruese.