Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkeveproj
bashkëveproj:

bashkëvepr/ój kal., -óva, -úar veproj së bashku dhe njëkohësisht me një tjetër; jam në lidhje e ndikim të ndërsjellë me një tjetër.

Të ngjashme:
bashkëveprim:

bashkëveprím,-i m. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve: bashkëveprimi i njeriut me natyrën; në bashkëveprim me … (libr.) së bashku me…