Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkevajtje
bashkëvajtje:

bashkëvájtj/e,-a f. që lidhet a që përdoret bashkë me një tjetër: në bashkëvajtje me…