Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkeshoqerues
bashkëshoqërues:

bashkëshoqërúes,-e mb., edhe si em., që shoqëron dikë a diçka tjetër; / bujq. që bashkëshoqëron një bimë tjetër.