Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkeshoqeroj
bashkëshoqëroj:

bashkëshoqër/ój kal., -óva, -úar e shoqëroj me diçka tjetër; / bujq. mbjell një bimë së bashku me një tjetër në të njëjtin vend.

Të ngjashme:
bashkëshoqërim:

bashkëshoqërím,-i m. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve: bashkëshoqërimi i misrit me fasule.