Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkepronar
bashkëpronar:

bashkëpronár,-i m. sh. -ë(t) pronar i një pasurie së bashku me një tjetër.

Të ngjashme:
bashkëpronare:

bashkëpronár,-e, -ja f. sh. -e(t).