Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkembeshtetur
bashkëmbështetur:

bashkëmbështétur (i, e) mb. gjeom. që mbështetet në të njëjtën brinjë me një kënd tjetër.