Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkekzistoj
bashkekzistoj:

bashkekzist/ój jokal., -óva, -úar ekzistoj bashkë me një tjetër, bashkëjetoj.

Sinonime / Të përafërta:
bashkëjetoj