Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkekzistence
bashkekzistencë:

bashkekzisténc/ë,-a f. ekzistencë bashkë me një tjetër, bashkëjetesë.