Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkekzistencë
bashkekzistencë:

bashkekzisténc/ë,-a f. ekzistencë bashkë me një tjetër, bashkëjetesë.

Sinonime / Të përafërta:
bashkëjetesë