Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkekatundar
bashkëkatundar:

bashkëkatundár,-i m. sh. -ë(t) bashkëfshatar.

Të ngjashme:
bashkëkatundare:

bashkëkatundár,-e, -ja f. sh. -e(t).