Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkejetoj
bashkëjetoj:

bashkëjet/ój jokal., -óva, -úar jetoj së bashku me një tjetër a me të tjerë: bashkëjeton me prindërit; / jam njëkohësisht bashkë me të tjerë.