Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkautoresi
bashkautorësi:

bashkautorësí,-a f. të qenët bashkautor.

Të ngjashme:
bashkautore:

bashkautór,-e, -ja f. sh. -e(t).