Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bashkautor
bashkautor:

bashkautór,-i m. sh. -ë(t) autor bashkë me një tjetër në një vepër etj.

Të ngjashme:
bashkautore:

bashkautór,-e, -ja f. sh. -e(t).