Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bashkëshoqëroj
bashkëshoqëroj:

bashkëshoqër/ój kal., -óva, -úar e shoqëroj me diçka tjetër; / bujq. mbjell një bimë së bashku me një tjetër në të njëjtin vend.

Të ngjashme:
bashkëshoqërim:

bashkëshoqërím,-i m. sh. -e(t) veprimi sipas foljeve: bashkëshoqërimi i misrit me fasule.